Ronald de Neef

Verandering is belangrijk, immers zonder verandering geen ontwikkeling en zonder ontwikkeling geen groei. Mijn karakter kenmerkt zich door afwisseling, dynamiek en ontwikkeling in de ruimste zin van het woord. Dit vind ik in het motorrijden, op de tennisbaan en bij bootcamp. Maar ik ben ook rust en regelmaat, wat zich uit in mijn gezinsleven met twee zoons en echtgenote Denise.

In mijn loopbaan heb ik de dynamiek en afwisseling gevonden in de technische en industriële dienstverlening. Hierbij ben ik altijd als MT-lid betrokken geweest bij commerciële focus, verandertrajecten en verbeteringen van de operationele resultaten.

Enkele persoonlijke eigenschappen die mij worden toegedicht:

  • Open, eerlijk, betrokken, authentiek, betrouwbaar en integer
  • Sterk in analyse, leggen van verbanden en (constructief) kritisch
  • Goed schakelen en aansluiten op de diverse niveau’s in de organisatie, met visie en overtuiging
  • Gedreven, besluitvaardig, zelfstandig, initiator, loyaal, wendbaar, doorzetter met passie
  • Teamspeler met (mens- en resultaatgericht) leiderschap dat verbindt en enthousiasmeert
  • Sterk in planning en organiseren
  • Pragmatisch, hands-on, daadkrachtig, denken in oplossingen
  • Initiator en realisator veranderingen (continuous improvement, operational excellence)
  • Profilering door inhoud, prestatie, persoonlijkheid, samenwerking, relatie en vertrouwen
Lees verder

Bij mijn werkzaamheden houd ik altijd rekening met de wensen en eisen van zowel opdrachtgever als diens werknemers. Helder communiceren over -inspirerende- doelstellingen en resultaten, mensen een duidelijk  kader, ruimte en vertrouwen bieden zijn kenmerken van mijn handelswijze.

De juiste persoon op de juiste plaats, ontwikkeling van diens talenten, beschikbaar stellen van juiste middelen en gereedschappen leveren resultaatverbetering op. Wanneer mensen zich gewaardeerd voelen en gefaciliteerd zijn, komt dit de servicegerichtheid naar klanten, kwaliteit én resultaten ten goede.

Met mijn ervaringen bij (installatie-)technische bedrijven op gebied van (field-)services kan ik jouw organisatie ondersteunen bij veel facetten rondom deze dienstverlening. Je kunt hierbij denken aan calculatie, servicedesk, orderverwerking, werkvoorbereiding, planning, maar ook het inrichten van uw processen waar ICT en operatie samenkomen. Denk hierbij aan procesontwikkeling bij SAP-implementatie.

Eerder in mijn loopbaan heb ik onder andere zorg gedragen voor verhoging van de inzetbaarheid en efficiency van de buitendienst (verlaagd ziekteverzuim, verbetering verhouding reis-/werktijd) en het verbeteren van de kwaliteit van preventief onderhoud en daarmee het terugdringen van storingen (resultaatsverbetering binnen prestatie-contracten).

Met kennis, ervaringen, enthousiasme en met humor help ik je organisatie graag met het realiseren van veranderingen, verbeteren van de resultaten en het behalen van je doelstellingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik bespreek ze graag met je.

cropped-De-Neef-logo.png

© 2018  De Neef Interim Management

e. ronald@deneef-im.nl  •  t. +31 (0) 6 57 59 16 68


Designed & Developed by Targad
Neem contact op!

Je ontvangt binnen 24 uur een reactie

Not readable? Change text. captcha txt